Akdeniz’in aktivite bakımından en zengin bölgelerinden birisi olan Kaş, yaz boyu gelen misafirlerine oldukça heyecan verici aktiviteler ve turlar sunmaktadır. Dalış yaparak su altı güzelliklerini keşfetmek, Paragliding ile gökyüzünden Kaş'ı keşfetmek, Kekova tekne turları ve kaş adalar tekne turları ile eşsiz mavilikteki denizlerine yelken açmak, kürek çekerek Kekova da doğayı keşfeteceğiniz kano turları, her yanı tarihi ve doğal güzellikler ile çevrilmiş Kaş’ı dağ bisikletleri, ATV , UTV ve motorsiklet, scooter ile keşfetmek ya da Saklıkent de jeep safari turu yapmak gibi aktivite seçeneklerine sahiptir.
Kaş'a tatile gelen yabancı ve yerli misafirlerin büyük çoğunluğu, tekne turlarına katılarak Kekova bölgesinde , batık şehir e  ev sahipliği yapan Kekova Adası'na, Simena Kalesine ve farklı noktalarda yer alan doğal güzellikleri keşfe çıkmaktadır. Teknelerin tamamının hareket noktası Kaş Limanı'dır. 


Bu turlardan en popüler olanı Kaptan Ergun ile Günlük Tekne Turları, Kaş'ın en çok tercih edilen kekova turları arasında yerini almaktadır. Kaş Limanı'ndan diğer teknelerden 30 dakika erken saat 09.30’da kalkan Bodrum yapısı Kaş'ın en yeni teknesi ile tura başlanır.
 İlk durağı Ufak dere koyudur. Sonrasında Kekova Girişindeki Akvaryum koyu, ardından Batık şehir ziyareti ve Simena Kalesinde 1 saatlik serbest zaman. Tur boyunca 4 noktada durulup yaklaşık 1 er saatlik yüzme molası verilir. 
Kaş'a dönüş saati 18.00’dır.
Kekova turu 2021 ücreti ise 3 yaş altı için ücretsiz, 3-12 yaş arası 150 TL ve  yetişkinler için 250  TL'dir. 
Detaylı bilgi ve rezervasyon için aşağıdaki linki tıklayınız Kekova Tekne Turu Rezervasyon






Teşekkürler!