Kaş Tekne Turları


Dar sokaklar, muhteşem bir doğa ve masmavi bir deniz ile çevrili olan Kaş Akdeniz’in en güzel sahil kasabalarından biri. Sakin ve sessiz bir tatil olsun, belki biraz eğlence de olsun diyenler için harika bir seçenek. Teknemizde size sunduğumuz şey de tam olarak bu oluyor. Kafanızı dinleyip, bölgenin doğal güzelliklerini yaşayabileceğiniz Kaş çıkışlı tekne turlarımızda yüksek sesli müzik ve parti havası bulunmamaktadır. Turumuzdaki hedefimiz misafirlerimizin hiçbir rahatsızlık yaşamadan sadece güneşin, serinletici suların ve muhteşem manzaranın keyfini çıkarmalarını sağlamak! Teknede yer alan kano, SUP ve şnorkel gibi ekipmanlarımız, farklı noktalarda vereceğimiz yüzme molaları, çokça manzara ve leziz yemeklerimiz ile farklı bir tekne turu yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.


Kabinlerin bulunduğu gulet tarzındaki teknemizle Kekova, Kaş ve Kalkan çevresindeki kıyı şeridini gezen farklı güzergahlarımız bulunuyor. Tarih ve arkeoloji severler için Aperlai Turu, romantik bir gün sonu için Gün Batımı Turu, ya da bölgenin zengin su altı yaşamını görebileceğiniz 12 Adalar Turu ve tabi ki Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Kaputaş’a yapacağımız Kaputaş Turu gibi pek çok özel tekne turu programlarımız var. Sadece sizin ve sizin istediğiniz kişilerin bulunacağı bu turda, kendi programınızı kendi hızınızda yapın!  


Paylaşımlı turlarımızla yeni arkadaşlıklar kurup, düşük bütçe ile denizde harika bir gün geçirebilirsiniz. Sunduğumuz turlar arasında en popüler olanları da bu turlar. Batık şehir Kekova’nın harabelerini, muhteşem coğrafyasını ve koylarını görebileceğiniz Kekova temalı iki farklı turumuz ve bir de su altı yaşamını, ıssız koylarla birleştiren 12 Adalar Turumuz bulunuyor.


Ve bir de dalgaların tekneye vuran sesleri ile uykuya dalıp, gözlerinizi açar açmaz denize atlayabileceğiniz çok günlü tekne turlarımızı unutmayalım! Egzotik koyları gördüğümüz Rodos Turumuz, Fethiye Olimpos arasındaki eşsiz kıyılarda kaldığımız 4 günlük turlarımız bunlardan sadece bazıları. Hatta tüm bir haftayı Fethiye ve Bodrum arasındaki koylarda geçirip hem Akdeniz ve hem de Ege’yi yaşama fırsatı bulduğumuz turlarımız da bulunuyor. Farklı arkadaşlıklar da edineceğiniz bu turlarda denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor olacaksınız!





Teşekkürler!